Regenix

Regenix

HIFU facial + corporal

Afla toate detaliile direct de la consultantii ROWE:

Cere pret

Descriere

 

REGENIX – UN ECHIPAMENT SPECTACULOS
Utilizaza o tehnica non-invaziva care inlocuieste liftingul chorurgical, nu necesita timp de recuperare. Procedura poate fi aplicata tutoror persoanelor, indiferent de varsta.
Echipamentul beneficiaza de o varietate de transmitatoare pentru diferite niveluri ale pielii. Efectueaza ultrasunetele concentrate de intensitate ridicată asupra fiecărui strat al pielii.

HIFU cea mai noua tehnologie nechirurgicala FACE LIFTING, lifting barbie dubla si sprancene.
Numita si hipertermie conformationala HC, HIFU( high intensity multifocused ultrasounds) a fost descoperita si aplicata inca din anii 60 in lumea medicala. De atunci a existat o preocupare continua pentru gasirea celor mai performanti parametri ai ultrasunetelor pentru distrugerea diferitelor tipuri de cancere localizate. Din 2009 Romania se inscrie in TOP 4 al tarilor din Comunitatea Europeana care folosesc tehnologia HIFU in spitale.
Inceputul anilor 2000 inscrie HIFU in varful terapiilor estetice cu beneficii imediate si de lunga durata cu aprobare FDA.

CUM SE DIFERENTIAZA HIFU DE ALTE TERAPII DE LIFTING FACIAL?
HIFU este o metoda inovatoare, non-invaziva si net superioara oricaror alte metode de lifting nechirurgical. El foloseste energia acustica cu proprietăți unice ce îi permit să ocolească suprafața pielii pentru a trata in adâncime, fiind de neegalat de către orice alt dispozitiv de cosmetica non-invaziva.
HIFU este o formă de energie care este semnificativ diferită de fototerapie, energie IPL, Laser sau energie electrică (radio-frecvență). Hifu, protejează suprafața pielii, în timp ce penetrează cu precizie in profunzimi și cu temperaturi mai mari decât celelalte tehnologii, tratând dincolo de straturile superficiale ale pielii.
HIFU transporta un fascicul de energie ultrasonica la nivel SMAS, la o temperatură de 65 grade pentru declansarea procesului natural de neocolageneza. Acest proces are rolul de a consolida colagenul existent și pentru a produce colagen nou în stare proaspătă.
Ultrasunetele intens focusate activează și accelerează propriul proces de vindecare al organismului în zonele feței, gâtului și decolteului, ajutând astfel pielea lasata sa se intinda și să devină mai fermă. Se bazează exclusiv pe capacitatea regenerativă naturală a organismului prin producerea de neo-colagen.. Deoarece tratamentul vizează straturile mai profunde, suprafața pielii nu este afectată.

APLICABILITATE SI EFECTE:
Refineste ovalul si volumetria fetei
Ridica pometii
Modeleaza barbia dubla
Lifting pleoape superioare si sprancene
Reduce ridurile adanci, inclusiv nasolabiale
Restrange porii dilatati
Tonifica pielea
Corectia ptozei gravitationale
Resuspensia tesuturilor
Reduce cicatricile
Lifting instant fata, gat si zona decolteului
Reduce pungile de sub ochi si cercanele
Liftarea tegumentului la nivelul bratelor, interiorul coapselor, abdomen, fese
Scadere in centimetri

Recenzii

Nu există încă recenzii.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Regenix”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *