Acasa/ARMONIKA

Colecția Armonika

Colecția de echipamente și mobilier SPA Armonika de la ROWE, înglobează cele mai eficiente tratamente wellness antistres, de relaxare și de armonizare a corpului.

Design-ul exclusivist, materialele și finisajele de lux precum și componentele cu cel mai înalt nivel tehnologic fac din colecția Armonika, o colecție couture pretabilă în orice tip de Spa, fie că este vorba despre locații intime, de mici dimensiuni, sau spații grandioase care vor să emane opulență și lux.

Descoperiți tehnologiile ultra-performante bazate pe terapii precum Aromaterapia, Cromoterapia LED, Tehnologia SMART Far Infrared, Dușuri Vichy, Terapia cu ape-termale, Vibromasaj, Saună Criogenică, cu Infraroșii sau Umedă și multe altele, ce transformă experiențele clienților dumneavoastră în momente luxuriante SPA, relaxante, cu multiple beneficii asupra corpului și minții.

Ceea ce face din Armonika o gamă cu adevărat prețioasă, este faptul că piesele colecției sunt alese pentru a putea fi multifuncționale, cu multiple posibilități de utilizare și combinare a terapiilor, astfel încât același produs poate fi folosit și în zona de relaxare, dar și în zona de terapii (împachetări, masaj, ritualuri, etc).

ARMONIKA