Descriere

DEPILIGHT PRO este un echipament, pentru epilare definitiva laser cu diode 808 nm,  un dispozitiv semiconductor similar cu o diodă cu emisie luminată în care fascicolul laser este creat la joncțiunea diodei. Puterea mare a Depilight PRO pentru epilare definitiva laser cu diode 808 nm (2400 W) și tripla răcire a echipamentului (apă, aer, semiconductori), garantează un tratament sigur, eficiență mare de la prima ședință, confort mărit (fără senzația de arsură) și un număr scăzut de ședințe necesare. Din acest motiv terapia laser diode este numită SHR (Super Hair Removal).

Depilight PRO – epilare definitiva laser cu diode 808 nm

  • Tehnologie nouă, mai multă putere, fară durere!
  • Triplu sistem de răcire
  • Ședințe de tratament mai scurte și mai puține

TEHNOLOGIE LASER – cea mai rapidă metodă de epilare definitivă laser

LASER (Light Amplification by Stimulated Emission of Radiation) este un dispozitiv optic care generează un fascicul coerent de lumină. Fasciculele laser au mai multe proprietăți care le diferențiază de lumina incoerentă produsă de LED-terapie sau IPL (lumina intens pulsata):

monocromaticitate — un spectru foarte îngust de lungimi de undă;

direcționalitate — proprietatea de a se propaga pe distanțe mari cu o divergență foarte mică și, ca urmare, capacitatea de a fi focalizate pe o arie foarte mică;

intensitate — unii laseri sunt suficient de puternici pentru a fi folosiți la tăierea metalelor.

Cum functioneaza?
Pulsarea lunga încalzeste foliculul, fara a provoca arsuri la nivelul pielii. În acelasi timp, catre folicul sunt trimise impulsuri scurte, suficient de calde pentru a provoca deteriorarea foliculului pilos si testuturile ce pot provoca cresterea acestuia, însa fara a afecta epiderma.  Aceasta tehnologie superioara, cu sistem dublu de racire, este ideala indiferent de tipul de par sau piele.

Triplu sistem de racire
Compresor racire SUA: racire pe aer + racire pe apa + placa de safir pentru racire la contact + racire pe semi-conductori

Thermo Electric Cooling:
TEC este o tehnologie care asigurã rãcirea echipamentului chiar si in cazul folosirii indelungate.
Depilight PRO este un echipament foarte performant, ce poate fi utilizat continuu, pânã la 24 de ore.

Vezi produse pentru epilare: https://rowe.ro/categorie-produs/aparatura-epilare