Start-up Nation 2020 este pe cale sa inceapa!

Start-up Nation 2020 este pe cale sa inceapa!

Acum poti avea propria ta afacere in industria beauty prin Start-up Nation 2020.

Cu o experienta de peste 6 ani in implementarea proiectelor cu fonduri europene, ne punem in valoare cunostintele, experienta si profesionalismul pentru a te ajuta in obtinerea fondurile europene pentru afacerea ta.

Te ajutam sa parcurgi pasii necesari pentru Start-up Nation 2020 prin care să accesezi banii care ti se cuvin, sa eviti riscul de a pierde bani platiti pe proiecte refuzate, dar mai ales, fara bani cheltuiti pe firme de consultanta scumpe.

Imagineaza-ti ca peste cateva luni vei avea propia afacere, care iti va aduce un venit constant, atat tie, cat si celor dragi.

Totul depinde doar de decizia pe care o iei astazi.

Ce Presupune un Proiect Eligibil?

Ca sa iti construiesti propia afacere din fonduri europene nerambursabile, trebuie sa ai in vedere conditiile pe care proiectul tau eligibil trebuie sa le indeplineasca:

  1. Este dezvoltat si implementat pe teritoriul Romaniei
  2. Se regaseste pe lista operatiunilor eligibile prezentate in Programul Cadru de Implementare
  3. Se adreseaza unei zone eligibile
  4. Durata si valoarea finantarii solicitate se incadreaza in limitele stabilite in „cererea de proiecte”
  5. Respecta politicile si normele comunitare si nationale in ceea ce priveste ajutorul de stat, achizitiile publice, respectiv egalitatea de sanse si dezvoltarea durabila.

Contacteaza departamentul de Consultanta ROWE pentru detalii si recomandari sau completeaza formularul de mai jos si te contactam noi.

[object Object]