Sprijin financiar, din fonduri nerambursabile, intre 2000 si 200.000 EUR pentru firmele afectate de COVID-19, incepand cu AUGUST 2020

Daca si compania ta se afla printre cele afectate de pandemia Covid-19, o noua oportunitate se naste pentru tine, accesand fondurile nerambursabile. Informeaza-te si acceseaza fondurile nerambursabile potrivite firmei tale. In dezbatere publica se afla, in acest moment, o serie noua de fonduri nerambursabile europene sub forma de granturi de sprijin acordate pentru PFA si companii:

  • Firmele mici care nu au angajati si PFA vor putea obtine 2.000 de euro sub forma de suma forfetara cu care vor putea achita diverse cheltuieli sau datorii.’
  • Pentru capital de lucru vor putea accesa de la 2.000 pana la 150.000 euro, daca activitatea acestora a fost afectata de pandemia Covid-19 asa cum se prevede in proiect si conform unor criterii prestabilite, cu o contributie proprie de minimum 15%.
  • Cele mai mari fonduri nerambursabile vor fi acordate ca si granturi de sprijin pentru investitii, categorie pentru care se vor putea obtine de la 50.000 euro pana la 200.000 de euro, cu o contributie proprie de minimum 15% in tara si 30% in Bucuresti.

IMM-urile vor putea face cheltuieli pentru: extinderea capacitatilor, realizarea de unitati noi, reabilitarea/ modernizarea unitatilor de productie sau de prestari servicii. Vor putea fi cumparate si terenuri, in limita a 10% din valoarea proiectului.

Afla toate conditiile pe care compania ta trebuie sa le indeplineasca pentru a beneficia de finantare in proiectul de OUG si anexele de la 1 la 4 de la urmatorul link: http://www.economie.gov.ro/transparenta-decizionala/proiecte-in-dezbatere-publica

Daca esti deja partener ROWE sau daca detii un business in industriile: Estetico – Medicala, Wellness, Beauty & SPA, Hoteliera si SPA Hotelier, ROWE iti poate recomanda firme specializate de consultanta in accesarea acestor tipuri de fonduri, pentru ca sansele tale de obtinere a finantarii sa creasca.

ROWE iti va pune la dispozitie si echipa proprie de consultanti in dezvoltarea afacerilor din industriile Estetico – Medicala, Wellness, Beauty & SPA, Hoteliera si SPA Hotelier, care sa te ajute sa iti conturezi dotarea necesara si planul de afaceri.

Simte oportunitatea, reinventeaza-ti afacerea cu ROWE!