Se deschid GRANTURILE pentru INVESTITII cuprinse intre 50.000 – 200.000 EURO nerambursabili inclusiv pentru domeniile: Beauty, Estetica & SPA. 

Sesiunea de inscrieri va fi deschisa in perioada 03.12.2020, ora 10.00  – 29.01.2021 ora 20.00, pe site-ul oficial: granturi.imm.gov.ro.

Daca deții un business în industriile: Estetico – Medicală, Wellness, Beauty & SPA, Hotelieră și SPA Hotelier etc, și tu poți accesa între 50.000 – 200.000 EUR nerambursabili pentru investiții conform criteriilor expuse în OUG 130/2020.

IMM-urile vor putea face cheltuieli pentru: extinderea capacităților, realizarea de unități noi, reabilitarea/ modernizarea unităților de producție sau de prestări servicii. Vor putea fi cumpărate și terenuri, în limita a 10% din valoarea proiectului. Valoarea cofinanțării este de minimum 15% în țară, și 30% în București și Ilfov.

Firmele care nu au angajați, inclusiv cele care activează în industriile Beauty, Estetica & SPA, vor putea obține 2.000 de euro sub formă de sumă forfetara cu care vor putea achita diverse cheltuieli sau datorii.

Afla toate conditiile pe care compania ta trebuie sa le indeplineasca pentru a beneficia de finantarea de pana la 200.000 EUR din linkul de mai jos: https://www.startupcafe.ro/fonduri-europene/ajutoare-termen-inscrieri-masura-3-investitii-procedura-plan.htm.

Dacă esti deja partener ROWE sau dacă deții un business în industriile: Estetico – Medicala, Wellness, Beauty & SPA, Hotelieră și SPA Hotelier, ROWE îți poate recomanda firme specializate de consultanță în accesarea acestor tipuri de fonduri, pentru ca șansele tale de obținere a finanțării să crească.

ROWE îți va pune la dispoziție și echipa proprie de consultanți în dezvoltarea afacerilor din industriile Estetico – Medicală, Wellness, Beauty & SPA, Hotelieră și SPA Hotelier, care să te ajute să îți conturezi dotarea necesară și planul de afaceri.

Simte oportunitatea, reinventează-ți afacerea cu ROWE!

Descarcă rezumatul condițiilor de eligibilitate:

MASURA I REZUMAT          MASURA II REZUMAT          MASURA III REZUMAT