Până la 200.000 EURO nerambursabili inclusiv pentru domeniile: Beauty, Estetica & SPA, începând cu august 2020!

Daca deții un business în industriile: Estetico – Medicală, Wellness, Beauty & SPA, Hotelieră și SPA Hotelier etc, și tu poți accesa între 50.000 – 200.000 EUR nerambursabili pentru investiții conform criteriilor expuse în OUG 130/2020.

Din informările publicate în Monitorul Oficial, oportunitatea pentru Partenerii ROWE vine din includerea în lista codurilor CAEN eligibile pentru obținerea finanțării între 50.000 – 200.000 EUR nerambursabili a codurilor CAEN:  9602 – Coafură și alte activități de înfrumusețare și  9604 – Activități de intreținere corporala.

IMM-urile vor putea face cheltuieli pentru: extinderea capacităților, realizarea de unități noi, reabilitarea/ modernizarea unităților de producție sau de prestări servicii. Vor putea fi cumpărate și terenuri, în limita a 10% din valoarea proiectului. Valoarea cofinanțării este de minimum 15% în țară, și 30% în București și Ilfov.

Firmele care nu au angajați, inclusiv cele care activează în industriile Beauty, Estetica & SPA, vor putea obține 2.000 de euro sub formă de sumă forfetara cu care vor putea achita diverse cheltuieli sau datorii.

Până în acest moment, nu sunt eligibile codurile CAEN specifice activitatii Beauty, Estetica & SPA, pentru Granturile de capital de lucru de până la 150.000 euro, cu o contribuție proprie de minimum 15% .

Un alt element de noutate constă în redeschiderea perioadei de solicitare Certificare de Urgenta 1 august 2020 – 15 septembrie 2020!
Pentru detalii despre obținerea Certificatelor de Urgenta, accesati: prevenire.gov.ro .

Ieri, 11.08.2020 s-au pus în dezbatere “Ghidurile solicitantului” , în 24 august 2020 se va sfârși perioada legală de dezbatere publică și în aproximativ 5 zile vor fi publicate în Monitorul Oficial.
Astfel, data de START a programelor de finanțare este estimată în 30-31 august 2020.

Am pregătit pentru tine rezumatul condițiilor de eligibilitate cunoscute până în acest moment și pe care compania ta trebuie să le îndeplinească pentru a beneficia de finantare în proiectul de OUG 130/2020, acestea se gasesc in jos-ul aceste pagini.  Te invităm să le parcurgi cu mare atenție și să acționezi cât mai rapid.

Dacă esti deja partener ROWE sau dacă deții un business în industriile: Estetico – Medicala, Wellness, Beauty & SPA, Hotelieră și SPA Hotelier, ROWE îți poate recomanda firme specializate de consultanță în accesarea acestor tipuri de fonduri, pentru ca șansele tale de obținere a finanțării să crească.

ROWE îți va pune la dispoziție și echipa proprie de consultanți în dezvoltarea afacerilor din industriile Estetico – Medicală, Wellness, Beauty & SPA, Hotelieră și SPA Hotelier, care să te ajute să îți conturezi dotarea necesară și planul de afaceri.

Simte oportunitatea, reinventează-ți afacerea cu ROWE!

Descarcă rezumatul condițiilor de eligibilitate:

MASURA I REZUMAT          MASURA II REZUMAT          MASURA III REZUMAT