Home/ROWE/menutop2/Keiko Slim Spa

Keiko Slim Spa

Keiko Slim Spa sunt centrele noastre de slabire si infrumusetare. Locurile in care ni se confirma zi de zi ca cheia succesului o reprezinta rezultatele, iar pentru rezultate ai nevoide de… aparatura performanta, bineinteles.

   In momentul de fata Keiko Slim Spa inseamna trei locatii in Bucuresti, situate ultra-central, in zona Piata Romana – Piata Victoriei si un centru de infrumusetare complet in Brasov.

Segmentul de piata pe care opereaza Keiko Slim Spa este unul de nisa: salon mediu spre lux, cu aparatura ultra-performanta. 

Tot la Keiko Slim Spa, unde fluxul de cliente este extrem de intens, se testeaza si fiabilitatea si perforamntele echipamentelor din oferta ROWE. pentru a preintampina eventualele probleme. 

De altfel, toate echipamentele din oferta noastra au un avans de cateva luni in care sunt folosite in centrele noastre si abia apoi propuse spre vanzare. In acest fel, suntem 100% convinsi ca va prounem echipaemnte cu rezultate demonstrate si in care credem. 

Tot prin centrele proprii(Keiko Slim Spa) incercam sa educam clientii finali in legatura cu tratamentele corporale si efectele lor. Astfel, publicam articole, ne implicam in sfaturi solicitate pe portaluri pentru femei, dam comunicate de presa, in asa fel incat clientii sa poata afla ultimele noutati in materie de tratamente corporale.

Keiko SlimSpa

Keiko SlimSpa

 

 

 

 

 

 

Rulouri exterioare;   Usi garaj

 

 


By | 2017-07-23T12:26:37+00:00 iulie 23rd, 2017|menutop2|0 Comments