Home/ROWE/menutop1/Service aparatura profesionala

Service aparatura profesionala

Este stiut faptul carenumele ROWE este legat foarte mult de inclinarea noastra extrem de personala catre client. Am putea spune chiar ca suntem obsedati de a ne mentine clientii multumiti.

De aceea va punem la dispozitie serviciul de suport tehnic cu promptitudine. Facem tot posibilul pentru solutionarea in cel mai scurt timp a oricaror probleme de natura tehnica.   Solicitarile dvs. de service primesc raspuns in aceeasi zi. Iar reparatiile si service-ul echipamentelor ROWE se face in cel mai scurt si eficient timp posibil, incercand sa nu depasim (decat in cazuri exceptionale) limita de 24 de ore.

Stim ca pentru salonul dvs, rezultatele depind deconstruirea unei relatii durabile si permanente cu clientii – tocmai de aceea suntem pregatiti sa va oferim suportul tehnic necesar la momentul oportun, nicio secunda mai tarziu.

Orice serviciu de suport tehnic, service sau intretinere asupra unui echipament (in garantie sau post-garantie) se efectueaza numai pe baza unei solicitari de interventie tehnica.

Echipa tehnica ROWE este alcatuita din ingineri service si tehnicieni certificati.

 

By | 2017-07-24T07:04:13+00:00 iulie 23rd, 2017|menutop1|0 Comments