Home/ROWE/Stiri/Sorina Bratu: SCULPTOR, un echipament spectaculos

Sorina Bratu: SCULPTOR, un echipament spectaculos

Este celulita o afecțiune a organismului sau o stare de normalitate?

Celulita este o acumulare în exces a grăsimilor, toxinelor și lichidelor, dar și o dereglare a schimburilor de substanțe, care nu ține cont de vâstă și sex.

Celulita depinde de obiceiurile alimentare, de consumul de nicotină și cafeină, dar și aerul poluat stresul, factorii genetici, produsele cosmetice sintetice (șampoane, vopsele, make-up) conțin substanțe care pot deveni toxice.

Cum poți preveni sau diminua celulita?

Primul sfat este detoxifierea corpului, mai ales a colonului și a ficatului, se renunță la nicotină și cafeină,  la consumul exesiv de sare sau grăsimi. Fructele și legumele conțin fibre necesare digestiei, iar ceapa este legumă ideală în combaterea celulitei, deoarece actionează ca un diuretic natural, eliminând apa din celulele pielii. Este foarte benefic consumul alimentelor bogate în nutrienți precum afine sau nuci și este recomandat să se bea cât mai multă apă.

Mișcarea este importantă pentru un corp sănătos, tonifiat și fară celulită evidentă.

Ce greșeli putem evita pentru a preveni apariția celulitei?

În primul rând sedentarismul și statul prea mult pe scaun. Trebuie evitată supraalimentația și alimentele bogate în calorii. Stresul este un factor nociv care acționează asupra sistemului nostru imunitar.

Rezultatele sunt mai rapide dacă mergem la un Centru de Estetică?

Rezultatele sunt spectaculoase atunci cand se optează pentru un abonament personalizat la un centru de estetică corporală.

Suntem diferiti, cu metabolism și arderi diferite, cu celulită aflată  în stadii diferite de evoluție. Pentru a personaliza un pachet de terapii care să se potrivească fieăarei persoane este necesară o diagnosticare inițială a celulitei cu echipamente precum Cell-Meter, în urma căreia să aflăm date obiective cu privire la excesul de grasime, de apă, necesarul caloric zilnic, gradul celulitei.

Exista un echipament de slăbire și care să facă minuni în lupta cu celulita?

Fiecare aparat are rezultate spectaculoare în cazul în care îl alegem corect pentru problemele clientei. Un echipament care acționează pe toate stadiile de celulită este SCULPTOR.

Aparatul constituie o inovație și  beneficiază de tehnologii premium, transferate din domeniul medical și care lucrează atât pe plan corporal cât și facial.

În ceea ce privește celulita, SCULPTOR este dotat cu funcție Hi-Fu, CrioRadiofrecvență și Masaj Transdermic.

În ce fel actionează aceste terapii corporale SCULPTOR?

Hi-Fu (High Intensity Focused Ultrasound) actionează prin manunchiuri de vibratii ultrasonice care ,,bombardează” celulele grase în puncte cheie, care se sparg într-un interval de 20-30 secunde, eliberând găsimi stocate și toxine. Procedura este nedureroasă și se poate repeta săptămânal. Timpul necesar este de 30-40 minute.

Crio-Radiofrecvența este procedura shock de reducere a aspectului inestetic de ,,coajă de portocale” cu o durată de 30 minute. Caldura transmisă de radiofrecvență în interiorul țesutului adipos va topi instant grăsimea întarită din celulele grase este de 60/70/80 grade și va îmbunătăți imediat aspectul pielii, numită și terapia ,,fierului de călcat”.

Masajul transdermic este un masaj mai puternic și cu un randament mai mare decât masajul manual. Se efectuează cu ajutorul unui dispozitiv cu role, pe baza unei presiuni negative de sucțiune și pe un costum special tip ,,dres”. Nu este dureros și realizează o mobilizare a celulelor grase, un drenaj specific și o ,,așezare” armonioasă a tegumentului.

SCULPTOR este singura solutie in lupta cu celulita?

Deși SCULPTOR beneficiază de cele mai inovatoare tehnologii, există și alte aparate care au rezultate uimitoare în lupta cu celulita. Zentisse este un echipament dotat cu laser Slim Light Laser, care actionează prin 2 lungimi diferite, atât in interiorul țesutului adipos printr-o topire instantanee a grasimilor și o micșorare a circumferințelor, cât și superficial pe piele pentru a produce un efect de liftare a tegumentului și de încorsetare. Este recomandat pentru persoanele care doresc să scape de celulita pe zonele extinse, nu doar la nivel locat.

Radiofrecvența Premium este un alt echipament bine cunoscut în România datorită efectelor fantastice și rapide în lupta cu celulita. Actionează prin termolipoliză selectivă, selectând celulele grase cu un volum mai mare de grăsimi încorporate aducându-le la același nivel cu adipocitele mai mici. Rezultate: atenuează aspectul de ,,coajă de portocale”. De asemenea, Radiofrecvența Premium actionează și scurtează fibrele de colagen ăi elastină producând liftingul pielii.

Sorina Bratu – trainer manager ROWE – specialist în estetică, cel mai premiat terapeut din România.

By | 2017-07-25T07:53:06+00:00 iulie 25th, 2017|Stiri|0 Comments