Cursuri - evenimente, Stiri

Seminar “Tehnici Avansate de Reintinerire Faciala“ la Constanta

Cu mult entuziasm, voie buna si informatii de top am invadat ieri  Constanta.  Cu succes s-a incheiat inca un Seminar “ Tehnici Avansate de Reintinerire Faciala “ Rowe.  Am avut alaturi oameni de calitate carora cu mare drag le-am impartasit secretele frumusetii dar si cele mai valoroase idei de bussines pentru o afacere reusita.

Ne-am dorit  ca orele petrecute impreuna sa fie interactive si pline de viata  astfel incat am oferit premii si cadouri la tombola Rowe.  Cea mai fericita dintre participante a fost castigatoarea revolutionarului echipament pentru tratamente faciale Eclipse MicroPen. Suntem bucurosi ca de fiecare data oamenii raspund pozitiv invitatiei noastre, iar la final se simt pregatiti sa revolutionize indutria beauty si  totodata ne demonstreaza faptul ca “Tehnici Avansate de Reintinerire Faciala” Rowe trebuie sa ajunga la toti cei ce vor sa fie parte componenta a acesteia.

Prin urmare, continuam in aceasi nota  si aducem Seminarul “ Tehnici Avansate de Reintinerire Faciala “ Rowe la Pitesti, marti, 31.10.2017. Te asteptam cu drag!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *