Stiri

ReLansare Orly in Romania

Rowe relanseaza in Romania brandul Orly pentru ingrijirea unghiilor – luxul sofisticat al unghiilor tale ! Orly este o companie cu peste 35 ani vechime si experienta in ingrijirea unghiilor, iar creatorul sau este insusi creatorul celebrei manichiuri French – Jeff Pink – care lucreaza cu starurile de la Hollywood inca din 1975.

Intr-o lume in care predomina schimbarile, iar cerintele devin din ce in ce mai exigente, Orly readuce in prim plan inovatia si luxul in ingrijirea unghiilor: o imagine moderna, chic, stralucitoare.

Cu proiectul Orly, Rowe evidentiaza faptul ca ingrijirea unghiilor inseamna in primul rand atitudine, look personalizat si rezultate exceptionale. Paleta de 150 de nuante ORLY si propunerile din fiecare sezon pentru ingrijirea unghiilor ofera profesionistilor sansa de a-si demonstra expertiza in culoare si tehnica si de a-si spori succesul. Avand ca principal obiectiv programele profesionale de ingrijirea unghiilor, Orly dezvolta si inoveaza constant si astfel raspunde cererilor profesionistilor din domeniu. 12 premii ABBIE dovedesc continuitatea Orly in inovatie si frumusete.

Noul proiect Orly va fi insotit de un program educational care vine in sprijinul profesionistilor, cu scopul de a-i ajuta sa obtina rezultatele personalizate si in tedintele actuale. Pentru inceput, in luna octombrie, Rowe are ca invitat, direct din SUA, pe Catherine Baek – Business Development Manager Orly International pentru prima conferinta educationala in nailcare sau ingrijirea unghiilor.

Tot din septembrie, Orly beneficiaza si de o noua prezenta web – un site interfata construit in jurul unei idei principale: orientarea catre utilizator. Noul concept mizeaza pe deschiderea fata de public, prin prezentarea in detaliu a produselor si prin evidentierea calitatilor gamei de produse.  

Afla mai multe pe www.orlyromania.ro

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *