Cursuri - evenimente

ROWE lanseaza campania Beauty Hero

Concursul “Beauty Hero” s-a încheiat!

A fost un exercițiu de voință, de disciplină, de străduință intensă și un efort de a ne depăși limitele!
Ne dorim ca această campanie să fie doar începutul fulgerător al unui parcurs fulminant: pentru participantele care au reușit să slăbească – fie ca acest program sa fie primul pas (dar unul MARE) în călătoria lor spre silueta visată. Pentru saloanele participante, să fie acesta startul unei noi abordari a strategiei de social media: să posteze mai des și materiale calitative, care să îi facă pe cei care îi urmăresc să înțeleagă cât de avansată este tehnologia estetică în ziua de azi și ce rezultate incredibile poate duce.

Initiativa noastră a avut mai multe scopuri:
– să oferim o motivație suficient de atractivă (și un premiu de 1.000 EUR, o rochie fabuloasă semnată Aleha Toncea și bijuterii Laura8) pentru a determina persoanele care își doreau o schimbare a siluetei să înceapă ACUM;
– sa oferim partenerilor noștri – saloanele participante – un motiv care să ii determine să iasă din apatie, să încerce să își depășească limitele, să posteze mai mult in social media si să poată demonstra încă o dată ce se poate face cu aparatura de top;
– sa mutam focusul general de la subiectele mai putin pozitive ale acestor luni la ceva optimist, antrenant, inspirațional și să îi facem pe oameni să înțeleagă că, în ciuda tuturor lucrurilor care se intamplă în jurul nostru, e important să ne găsim țeluri pozitive care să ne entuziasmeze și să ne mențină sănătoși…mental. Credem că entuziasmul și optimismul au un puternic rol în creșterea imunității.

Indiferent de rezultatul acestui concurs, cu toții suntem “Beauty Hero”, cu toții am muncit și am pus suflet, așa că întreaga echipă de la ROWE, care v-a urmărit și susținut atent (uneori cicălitori ca sa ne asiguram că vă țineti de regulament) vă felicită din toată inima și vă aplaudă pentru efort și pentru performanțe.

Vă mulțumim tuturor pentru efortul depus, și rămâneți focusați pe lucrurile pe care le putem schimba în bine în viața și în afacerea noastră!

Masurile finale ale concurentilor le puteti vizualiza aici: REZULTATE CONCURS

Au fost 2 saptamani de foc la ROWE: BEAUTY HERO a fost o campanie menita tie, ca salon echipat ROWE, sa te inscrii pentru a participa la una dintre cele mai frumoase competitii – REINVENTEAZA-TE!

Cu echipamentele ROWE din dotare, 24 de saloane din Romania, dar si Moldova si Danemarca, vor incepe de maine, 16 noiembrie, si pana pe 16 decembrie, un parcurs ce va schimba viata cuiva sau chiar mai multor persoane din punct de vedere al siluetei, dar doar o singura persoana, cea care va slabi cel mai mult, va castiga si un premiu in valoare de 1000 de EURO cash oferit de noi, o rochie Aleha Toncea si bijuterii Laura8. Salonul ce va castiga aceasta competitie va intra in posesia marelui PREMIU de 10.000 EURO in echipamente Rowe!

Fiti cu ochii pe ei. Fiecare salon va posta un video de prezentare, unele pe Instagram, altele pe Facebook, asa ca nu uitati sa ii urmariti si sa ii sustineti!

Royal Clinique CRAIOVA
https://www.facebook.com/Royal-Clinique-113550746767658/

Posh Beauty Center CONSTANTA
https://www.facebook.com/poshbeautycenterconstanta

Andreea Coltan Atelier CRAIOVA
https://www.facebook.com/andreeacoltanatelier

Salon BellAnge PIATRA NEAMT
https://www.facebook.com/Salon-BellAnge-102792114638800

Alpha Beauty by Alpha Medica VOINESTI
https://www.facebook.com/AlphaBeautybyAlphaMedica

İdealis Beauty CRAIOVA
https://www.facebook.com/IdealisBeauty

Bellysima IASI
https://www.facebook.com/Bellysima.1/

En Vogue Salon PITESTI
https://www.facebook.com/En-Vogue-Salon-539320662754744/

Dolly Salon VITAN, BUCURESTI
https://www.facebook.com/DOLLYSALONVITAN

Milan Concept Spa CONSTANTA
https://www.facebook.com/Spaconstanta

The Lady’s Beauty Studio TIMISOARA
https://www.facebook.com/theladysbeautystudio/

Claddagh Beauty PLOIESTI
https://www.facebook.com/CladdaghBeautifyingParlour

Avenue Dee Beauty TARGOVISTE
https://www.facebook.com/dee.avenuedee.3

Jo Julzz Clinique CONSTANTA
https://www.facebook.com/JO-JULZZ-Clinique-107063500739979

Sculptor Centrul de Estetica CHISINAU
https://www.facebook.com/sculptor.centrul.de.estetica.remodelare.corporala

Nor Beauty Salon DEVA
https://www.facebook.com/norbeautysalondeva/

Claire’S Studio by Ana Savovici CRAIOVA
https://www.facebook.com/clairebeautystudiocraiova

Home for Beauty VATRA DORNEI
https://www.facebook.com/Home-for-Beauty-638066463330486/

Beauty Boutique Nails TARGU JIU
https://www.facebook.com/beautiboutique.0769901111/

HAMSA Beauty CORBEANCA
https://www.facebook.com/22HAMSAbeauty

Doris Style BAIA MARE
https://www.facebook.com/Doris-Style-105377770912534

Steda Salon BUCURESTI
https://www.facebook.com/stedasalonbucuresti

İmpressive Beauty Salon CRAIOVA
https://www.facebook.com/Impressive-Beauty-Salon-108481117563811

Wellness & Beauty DANEMARCA
https://www.facebook.com/wellnessforyou.dk

#roweromania #rowereinventeazate #rowebeautyhero


Castiga echipamente de 10.000 EUR pentru centrul tau de estetica. Simplu si distractiv, eficient si inventiv.

Castiga echipamente de 10.000 EUR pentru centrul tau de estetica. Simplu si distractiv, eficient si inventiv.

A venit ziua cea mare! Astazi dam startul unui concurs incitant – “Beauty Hero” – prin care dorim sa aducem zambete, emotii frumoase si o confirmare in plus a ceea ce poate face tehnologia estetica pentru fiecare dintre noi.

Daca ai un centru de estetica dotat cu echipamente ROWE, accepta provocarea si cauta cea mai serioasa si motivata candidata careia sa ii oferi GRATUIT un plan de tratament de slabire (exclusiv cu aparatura ROWE) pe durata a 30 de zile. La finalul concursului, candidata cu cele mai bune rezultate de slabire (procent slabit din greutatea ei totala initiala + masuratori in centimetri) va primi un premiu cash, din partea noastra, de 1,000 EUR dar si o rochie semnata de Aleha Toncea si bijuterii Laura 8. Tu ca si proprietar al centrului care a avut clienta cu cea mai buna reusita, vei primi un voucher de 10,000 EUR +TVA in echipamente ROWE pe care sa le alegi dupa cum consideri, la finalul concursului.

Daca vrei sa te inscrii, iata care sunt pasii, pe scurt (oricand poti obtine de la noi mai multe detalii):

– Scrie un comentariu la postarea aceasta prin care ne anunti ca vrei sa te inscrii; vei primi detalii despre regulament si alte info care trebuiesc confirmate la inceput , asa incat totul sa fie simplu, sigur si transparent.

– Posteaza pe paginile de social media ale afacerii tale (Facebook, Instagram) informatiile primite de la noi: poza de coperta in care anunti concursul, filmuletul cu vedeta care este imaginea acestui concurs (vedeta TV Simona Patruleasa) si textul pe care ti-l oferim. Poti sa iti alegi candidata cum iti doresti: fie din persoanele care se arata interesate pe Facebook, dintre clientele existente carora in felul acesta le poti rasplati fidelitatea, dintre prieteni, familie, recomandari, etc. Nu uita ca ai nevoie de o candidata motivata, serioasa, dispusa sa se lase fotografiata /filmata si postata si care … sa aiba de unde slabi. Daca ai un candidat care renunta pe parcurs, se incheie si participarea ta la concurs. Poti sa te inscrii cu mai multe candidate, dar nu uita ca le oferi gratuit tratamentele. Este la alegerea ta care sunt tratamentele pe care le va urma dar si frecventa lor. Experienta ne-a invatat ca persoanele determinate pot scoate rezultate fantastice chiar si cu doua/trei echipamente.

– Dupa ce ai candidata/ candidatele, va trebui sa ne trimiti filmulet cu masuratorile ei/ lor. Acestea vor fi postate treptat, incepand cu 16 noiembrie, pentru transparenta totala a concursului si totpe data de 16 vom posta lista finala cu toate participantele)

– Pe paginile de social media ale afacerii tale, va trebui ca in data de 16 noiembrie sa fie prima postare de incepere a concursului. Poze, filmulete, dar si o poveste frumoasa pot creste interesul publicului pentru a urmari epopeea de slabire a candidatei tale. Poti face postari serioase, explicative (ce face fiecare terapie, ce strategie de slabire ai gandit, de ce isi doreste candidata ta sa slabeasca), dar si postari nostime sau non-formale (de tip boomerang, tiktok, poze editate amuzant, etc). Solicita public ajutorul clientilor sau a urmaritorilor tai in acest sens: spune-le ca esti in concurs, ca poti castiga o dotare tehnologica superioara si ca orice ajutor e bine venit. Oamenilor le place sa aiba sansa sa ajute, se vor distra, se vor defocusa de la stirile ingrijoratoare ale momentului, iar tu vei avea posibilitatea sa inveti, sa te dezvolti, sa te promovezi frumos. Poti organiza concursuri sau oferi mici premii in acest sens (vouchere de discount, tratamente gratuite, etc)

– Pe toata durata concursului participantata ta are obligatia de a face 3 postari/ saptamana cu tratamentele pe care le urmeaza (cu hashtagurile oferite de noi); iar tu ca salon va trebui sa faci o postare/saptamana cu fiecare participanta. Nu uita, scopul final al concursului este acela de a promova si de a crea cat mai multa vizibilitate la serviciile pe care le oferi. Ia in serios aceste postari, pentru ca sunt mandatorii. E important sa stii ca vom avea si cateva premii suplimentare si substantiale, oferite celor mai active si/sau creative postari

– La finalul concursului, vom posta rezultatele finale ale tuturor participantelor. In cazul in care sunt participante cu acelasi procent de slabire, se vor lua in calcul si masuratorile in centimetri. Candidata castigatoare, daca indeplineste toate conditiile (postari, masuratori, etc) va primi de la tine premiul oferit de noi: 1000 eur cash, rochie Aleha Toncea si bijuterii Laura 8.

– Afacerea ta care va avea candidata castigatoare va primi premiul oferit de ROWE: echipamente ROWE in valoare de 10,000 eur +TVA

Cei care au fost la conferintele noastre isi amintesc de provocarea de a fi Eroul Afacerii Tale – iar ACUM este cel mai bun moment sa iti asumi acest rol. Afacere ta are nevoie, dar si cei din jurul tau, din jurul nostru au nevoie de proiecte inspirationale care se ne mute atentia catre lucruri optimiste si motivationale.

Intra in “Beauty Hero ! Participarea va fi un plus, dar TU trebuie sa castigi!

Inscrieri:

Facebook: https://www.facebook.com/roweromania
Instagram: https://www.instagram.com/rowe.ro/

Vezi regulamentul campaniei aici:

Regulament Facebook

Regulament Instagram

Acord GDPR

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *