Cursuri - evenimente

Tratamente speciale de sarbatori?

Daca iti doresti sa oferi tratamente speciale de sarbatori, Rowe recomanda un cumul de tehnologii moderne cu urmatoarele beneficii:

Cum sa ajungi la o piele hidratata si un ten stralucitor.

Terapia cu Oxigen hyperbaric – 30 minute – utilizeaza un jet de oxygen medical, cu puritate de 98% si presiune ridicata pentru a infuza la nivelul dermului un cocktail ,,magic” cu substante active.
Terapia Madonnei, asa cum este cunoscut oxigenul hyperbaric, activeaza fibroblastele, acei “arhitecti ai tenului nostru”, pentru a creste sinteza fibrelor proteice, determinand o crestere a elesticitatii si tonusului pielii, o stralucire si o hidratare spontana, o reducere a vaselor dilatate si o ameliorare rapida a acneei.

Reducerea semnificativa a ridurilor si a cicatricilor post-acneice.

Microneedeling cu Micropen Eclipse sau terapia cu inductie de colagen se bazeaza pe o restructurare din profunzime si o regenerare dermala.
Microacele chirurgicale produc microleziuni cu formare de canalicule verticale. Celulele stem de la nivelul dermului se transforma instant in celule specifice determinand in urmatoarele zile (cu rezultat maxim la 3 saptamani) o stergere spectaculoasa a ridurilor si o atenuare vizibila a cicatricilor.

Cum sa scapam de un ten obosit, cu cearcane si pungi sub ochi.

Masca Skin Tech este o inovatie in estetica faciala moderna, cu 3 tehnologii intr-o singura sedinta de tratament de 15 minute.
LED-Therapy – utilizeaza lumini cu lungimi de unda diferite pentru a reduce sebumul-in cazul tenurilor grase (LED albastru-415nm), activeaza circulatia sangvina si oxigenarea tegumentului – in cazul tenurilor obosite si terne (LED rosu-630nm) sau combinatia alternanta de rosu-albastru-violet in scop preventive (tenuri tinere, fara imperfectiuni).
Infrared—cu o lungime de 830nm – actioneaza in etajul superior al fetei pt o relaxare a ridurilor “laba gastii”, ridurile intersprancenar si frontale, un effect similar celui al botox-ului.
Galvano-terapia – foloseste un amestec de substante active de hidratare infuzat cu ajutorul curentului galvanic.

Curatare profunda cu Oxy-Bubble si Efect Bohr.

Cea mai noua tehnologie de curatare, Oxy-Bubble, reuseste sa aduca in prim-plan exfolierea si regenerarea epidermica la un nivel superior.
Printr-un masaj vibrational specific cu o capsula inteligenta, se vor crea la nivelul pielii milioane de bule de dioxid de carbon. Acest ,,effect de sampanie” angreneaza scaderea imediata a ph-ului pielii, stimularea circulatiei sangvine si cresterea aportului de oxygen de 2-3 ori. Pielea devine uniforma, stralucitoare, catifelata, bine hidratata, iar porii dilatati se micsoreaza.

1 thoughts on “Tratamente speciale de sarbatori?

  1. InstaPress spune:

    Cum sa ne bucuram de un tratament special de sarbatori? Tehnologiile moderne ofera aceste beneficii extraordinare si ocazia de a ne rasfata de sarbatori! Mai mult decat atat, un regim stric de ingrijire poate face minuni pentru tenul nostru! Rowe se bucura sa iti ofere aceasta experienta premium si tot ceea ce trebuie sa faci este sa iti programezi tratamentul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *