Cursuri - evenimente

Cadou pentru Mihaela sau Gabriela

Se spune că a fost o dată un bărbat care a vrut să o impresioneze pe iubita lui cu orice preț și i-a dăruit luna de pe cer. Iubita lui s-a uitat la el, s-a uitat la lună, apoi iar la el și l-a întrebat: “Auzi…daaaa’ pe altă culoare nu era?”

Nu vă panicați! Știm cu toții că acest lucru este IMPOSIBIL. Adică cine se apucă acum să vopsească o grămadă de km2? Luna o mai aduci, dar….avem noi o idee de un cadou mai pe placul fetelor 😉.

Urmează una din sărbătorile marcante ale toamnei, Sfinții Mihail și Gavril, iar Mihaela și Gabriela, indiferent de statutul pe care îl poartă în viața fiecăruia, mame, bunici, soții, iubite, prietene, merită un cadou pe măsură (realist :D) și orice formă de răsfăț.

Deci…care este cadoul ideal?

„Pentru doamne, un mare buchet de flori / Domnilor, pentru voi, doamnele cu tot cu flori” așa spune Guess Who și îi dăm dreptate în totalitate…în cazul domnilor. În cazul doamnelor, suntem siguri că acestea nu renunță la frumusețe sub nicio formă și că suportul interior al fiecărei femei constă în imaginea bună despre sine.

Femeile adoră tratamentele de înfrumusețare și remodelare corporală, deci deja știm locația cadoului: salonul de înfrumusețare. Aici, ele se pot bucura de tratamente cu raze infraroșii non-agresive și non-invazive pentru organism în capsula Heaven Spa, producând în schimb rezultate excepționale în materie de slăbit și pentru sănătate, iar cu ajutorul lui Eclipse Micropen își pot reduce liniile fine, ridurile, vergeturile și cicatricile fără să provoace vătămarea stratului epidermic, aparatele Rowe oferind mereu rezultate incredibile.

Așadar, domnilor, pentru voi, doamnele cu tot cu flori și cu frumusețea interioară, dar și cea exterioară care le oferă încredere…încredere că rezolvați voi și cu luna, mai ales pentru Mihaela sau Gabriela 😊.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *