Blog, Noi in presa, Stiri

DA! Si barbatii merg la salon!

Frumusețea și îngrijirea nu sunt doar pentru femei. Da si barbatii merg la salon! Acestia s-au interesat din ce în ce mai mult de aspectul lor și de îngrijirea personală, iar ca urmare, tot mai mulți bărbați vizitează saloanele de înfrumusețare. Epilare laser, pensat, barbierit, tuns, stimulare musculara, criolipoliza etc, sunt doar cateva dintre terapiile pe care centrele echipate de ROWE le vand cu mare succes, barbatilor!
Cu toate acestea, în ciuda acestei tendințe în creștere, există încă o anumita prejudecata în jurul bărbaților din saloanele de înfrumusețare.

Unul dintre motivele acestei prejudecati este concepția greșită că a avea grijă de aspectul cuiva este o trăsătură feminină. Cu toate acestea, acest lucru este departe de adevăr. În societatea actuală, îngrijirea personală și îngrijirea de sine sunt esențiale atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Menținerea unui aspect curat și îngrijit nu numai că ajută la încredere și stima de sine, dar poate și îmbunătăți oportunitățile profesionale și sociale, ba mai mult , un aspect ingrijit a devenit un atribut rafinat al barbatilor cu o anumita educatie si statut social.

 De fapt, multe saloane de înfrumusețare oferă acum servicii specifice concepute pentru bărbați. De la tunsori și tunsoare de barbă până la tratamente faciale și masaje, există o varietate de opțiuni disponibile pentru a ajuta bărbații să arate și să se simtă cel mai bine. Unele saloane oferă chiar secțiuni „doar pentru bărbați sau peșteri pentru bărbați unde bărbații se pot relaxa și se pot bucura de serviciile lor de îngrijire într-un mediu confortabil și masculin.

 De ce merita sa aveti barbati in centrele dvs de infrumusetare?

 • Barbatii sunt foarte usor de fidelizat: schimba mult mai greu salonul/terapeutul, indiferent de promotiile pe care le fac sau nu alte saloane concurente.
 • Fac recomandari si aduc clienti noi: 1-2 clienti noi, de regula, prieteni apropiati. Insa, si ei sunt la fel de usor de fidelizat. 
 • Sunt buni platitori de servicii si nu emit pretentii/judecati. Achita pretul cerut fara sa se astepte sa primeasca bonusuri/cadouri/servicii suplimentare gratuite.
 • NU au unde sa se duca pentru tratmentele dorite: Cele mai multe centre beauty/estetice NU servesc barbati. Sunt exclusiv feminine. Veti castiga un segment de piata nou, pentru care momentan, nu veti avea concurenta reala.

 Special pentru nevoile barbatilor de a trata zone mici, greu accesibile, ROWE aduce pentru voi MEDVALLEY – prima gama de aparate profesionale pentru epilare definitiva de mare precizie cu FACIAL TIPS, accesoriu dedicat stilizarii precise a barbii, sprancenelor si tratarii zonelor foarte mici.

 

  VEZI VIDEO  MedValley Facial tips aici > Facebook  

Din considerente tehnice incontestabile MedValley devine cel mai puternic aparat de epilare definitiva din Romania:

 mai multa putere: 5000 W

 • rezultate si mai rapide: 6-8 sedinte
 • usurinta manevrabilitatii: Smart-Flex System
 • sisteme de racire ultra moderne: TEC Cooling System, Air Cooling,Water cooling
 • confort absolut in timpul terapiei: Pain-Free Therapy
 • precizie maxima in timpul utilizarii: Perfectcontact Saphyre Touch: 12*12 mm /

12*28mm

 • touch screen ultra modern: ultra-responsive Click&go software
 • interfata moderna cu posibilitate de personalizare tratamente
 • pana la 200.000.000 Shootinguri
 • design inovator si exclusivist
    Descopera mai multe despre MedValley aici > https://rowe.ro/produse/medvalley/

Este important ca bărbații săși amintească că a avea grijă de aspectul lor nu este un semn de slăbiciune sau feminitate. Este un aspect necesar al autoîngrijirii și al igienei personale. Așadar, nu vă fie teamă sa speculati acest nou tip de public nisat si sa fiti deschisi la ideea de a ofer servcii de infrumusetare inclusiv barbatilor, in saloanele dvs.

 S-ar putea să ftii surprinsi de fidelitatea acestui segment de public, nou pe piata, cu putin concurenta si cat mai interesat de proceduri beaurty inovatoare!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *