Blog, Noi in presa, Stiri

UNIC precum UNYQUE!

Modelează-ți viitorul!

UNIQUE – Echipamentul estetic in care arta intalneste tehnologia!

Fiecare dintre noi este unic si precum operele de artă, corpurile noastre vorbesc, comunică și exprimă cine suntem! Acestea sunt „instrumentele” perfecte pentru a ne crea bunastare, pentru a ne cladi viata dorita, lumea noastra si de ce nu si viitorul!

 

Sa vorbim despre UNYQUE, by BODY HEALTH Argentina, cel mai complet si complex echipament de remodelare corporala, slabire in cm si anticelulita din Romania! BodyHealth Argentina,unul dintre cei mai mari producatori de echipamente estetico-medicale din lume, destinate mai multor tipuri de tratamente estetice, a introdus recent o nouă linie de echipamente UNICE, concepute pentru a ajuta persoanele să-și atingă obiectivele estetice stabilite, intr-un timp mult mai rapid, cu rezultate de durata.

Din aceasta gama de echipamente , ROWE a lansat de curand pentru voi primul aparat UNIQUE, cu 3 terapii UNICE in lume, patentate de producatorul argentinian si aplicator orbicular pentru lifting facial inclus!

Una dintre caracteristicile cheie ale echipamentului UNIQUE este versatilitatea sa !

Produsele sunt concepute pentru a fi utilizate într-o varietate de setări diferite, cu un design inovator si exclusiv pentru o experienta la superlativ a utilizatorului! Noua linie Body Health cu cap mobil, ecran tactil LED de 14 inch, tehnologie TouchScreen si Software de ultima generatie, facilitează aplicarea terapiilor oferind efecte vizibile si progresive.

Echipamentul este de asemenea conceput pentru a fi usor de transportat si manevrat in salonul dvs. , iar design-ul inovator va da un aer futurist interiorului.

O altă caracteristică cheie a gamei de echipamente UNIQUE este durabilitatea sa. Produsele sunt realizate din materiale de înaltă calitate care sunt concepute pentru a rezista rigorilor utilizării regulate. Aceasta înseamnă că puteti folosi accesoriile echipamentului în mod regulat, fără a-și face griji că se uzează sau se defectează.

Echipamentul UNIQUE de la BodyHealth Argentina este o opțiune excelentă pentru oricine cauta sa-si imbunatateasca estetica corporala si sa obtina rezultate rapide, care se mentin in timp.

Aparatul oferă o varietate de functii versatile și durabile, care sunt concepute pentru a oferi o experiență de tratament unică și eficientă.

Sa trecem in revista cateva dintre caracateristicile UNYQUE :

  • Re-freeze: primul dispozitiv Dual Crio-RF&Continue Absorbtion din lume. Trateaza toate stadiile de celulita I-IV. Remodelare. Slabire & Skin-tightening. Drenaj. Activare metabolism& Detox Activator.
  • HImFU – liposuctie non-chirurgicala, non-invaziva, non-dureroasa.
  • Reducere adipozitati localizate. Slabire in cm de la prima sedinta.
  • Crio-Radiofrecventa – Lifting tegumentar corporal si facial.
  • Skin Thightening, Neocollagen active process, Corectie aspect coaja portocala, Slabire si reconturare, mai tanara cu pana la 5 ani.
  • RF facial – Tratare riduri expresie, linii fine, primele semne de imbatranire.

 

În concluzie, frumusețea este un concept cu mai multe fațete care cuprinde mult mai mult decât doar aspectul fizic. Este vorba de a te simți bine în propria ta piele, de a avea grijă de corpul și de mintea ta și de a fi încrezător și confortabil cu cine ești. În timp ce standardele de frumusețe pot varia în diferite culturi și societăți, este important să ne amintim că frumusețea este subiectivă și unică pentru fiecare individ!

 

A avea grijă de sănătatea ta fizică , alegand o alimentație sănătoasă și oferind o atentie sporita ingrijirii pielii si corpului nostru, reprezinta o parte esențială a sentimentului de frumos, iar noul echipament UNYQUE by BODYHEALTH Argentina ne duce cat mai aproape de aceste teluri si la fel o va face si pentru clientii salonului dvs!

 

Da click pe link si cere OFERTA pentru salonul tau > https://rowe.ro/produse/unyque/

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *