Noi in presa, Stiri

FEMEI INSPIRATIONALE Interviu cu Irina Dulman – Owner Life a New Beauty Clinic

Oameni care ne inspira si povestile lor pentru un bussines beauty de success!

 

Life A New Beauty Clinic a luat naștere din pasiune și atenție pentru frumos, din dorința de a le oferi tuturor celor care le trece pragul, o experiența inovatoare în domeniul estetic.

Life A New Beauty Clinic este despre femeia secolului XXI si reprezinta frumusețea împletită cu inovația echipamentelor, profesionalismul terapeuților și calitatea la superlativ, toate adunate într-o locație de vis, departe de agitația orașului unde să te poți relaxa în voie.

In Clinica Life a New poți alege dintr-o gamă variată de proceduri medico – estetice, atât faciale, cât și corporale, potrivite oricărei femei, dar mai ales femeii secolului XXI: femeia puternică, în pas cu tehnologiile inovatoare, care alege întotdeauna calitatea și știe că timpul ei e prețios, femeia care merită să aibă parte de ce e mai bun.

Am invitat-o pe Irina, owner Life a New beauty clinic, sa ne raspunda la cateva intrebari pentru ca ne-am dori, la fel ca si noi, sa gasiti inspiratie in povestile oamenilor care reusesc:

Care este cea mai mare satisfactie pe care ti-o aduce acest business?

Imi place ca putem aduce un impact pozitiv fiecarei persoane care ne trece pragul. Mi-ar placea foarte mult ca oamenii care vin la noi sa invete sa se puna pe primul plan.

 Care este aparatul tau preferat?

Eu ca si owner de clinica, clar aleg MEDVALLEY, fiind toata lumea interesata de epilare definitiva, iar noi in clinica avem cel mai performant aparat din Romania.

Iar eu, Irina, aleg REVOLVX, pentru ca are foarte multe terapii si-mi poate rezolva multe probleme de care sunt interesata.

 ROWE si-a impus un cod de etica pe care il va respecta mereu, iar cei care acced la un loc in echipa noastra sunt oameni puternici, cu spirit intreprinzator , la fel ca si Irina Dulman, owner Life a New beauty clinic, care a reusit sa scrie o poveste de success, la care suntem mandri sa luam parte.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *