Cursuri - evenimente

Despre Beauty cu Sorina Bratu

  1. Care sunt cele mai eficiente tratamente pentru scaderea in greutate, existente la ora actuala?

Terapiile profesionale de estetica corporala sunt destinate in mare masura remodelarii corpului, redarii tonusului muscular pierdut odata cu varsta, scaderii in centimetri, atenuarii aspectului inestetic de ,,coaja de portocale”, reducerii vergeturilor.

Pentru a avea o scadere importanta in greutate este necesara asocierea terapiilor estetice de varf cu un stil de viata corect( alimentatie calitativa, hidratare si somn).

Una din tehnologiile de baza care determina detoxifierea corpului si  scaderea in greutate include folosirea  infrarosiilor. Acestea sunt raze calorice care penetreaza 5-6 cm in adancime, fluidifica si topesc grasimile vascuoase, iar prin procesul de transpiratie grasimea este eliminata in exterior.

  1. Pentru combaterea celulitei care sunt tratamentele ce ofera cele mai bune rezultate?

Celulita, in functie de stadiile ei de evolutie si dupa o diagnosticare obiectiva poate fi combatuta prin diverse terapii:

In stadiile initiale, de edeme si lipoedeme, recomand impachetarile la infrarosii, pesodrenajul pentru eliminarea retentiei de apa.

In stadia de micro si macronoduli se asociaza tratamenul Premium de radiofrecventa pentru topirea grasimilor accumulate cu masajul transdemic cu rol de mobilizare a tesutului gras si cu lipolaserul.  Rezultatul este o slabire vizibila in centimetri si o reducere semnificativa a aspectului inestetic al tegumentului.

  1. Ce este criolipoliza si care sunt beneficiile acestei metode?

Criolipoliza este o tehnologie revolutionara de liposuctie vituala. Printr-un singur capat de tratament actioneaza vacuumul( suctiunea unui pliu de grasime), laser soft( fragmenteaza grasimile intarite in particule mici) si crio/inghetul( cristalizeaza grasimea depusa). Criolipoliza declanseaza un mechanism fiziologic de apoptoza, adica obliga celulele grase sa intre intr-un proces rapid de imbatranire si de pierdere a functionalitatii lor. Prin aceasta noua tehnologie se indeparteaza un numar de aproximativ 100 milioane de cellule grase, deci ,,rezervorul” care stocheaza grasimile se micsoreaza semnificativ. Fiind un proces natural, contraindicatiile sunt extreme de putine.

  1. Dupa cate sedinte incep sa se vada rezultatele?

La 2 saptamani de la prima sedinta incep sa apara rezultatele, varful efectelor( 4-8 cm) fiind la 45 zile.

  1. Aceasta metoda are si contraindicatii?

Fiind un process natural, contraindicatiile sunt putine: sarcina, alaptare, leziuni pe zonele de tratament, cancer.

  1. Pielea frumoasa are nevoie de hidratare, iar in sezonul cald cu atat mai mult. Daca din interior stim regula celor 2 litri de apa zilnic, cum ne hidratam din exterior? Exista tratamente corporale in acest sens?

Cu siguranta Industria Beauty foloseste terapii de hidratare superficiala sau profunda.

Ultrasunetele sunt unde acustice cu frecvente de 1-3 MHz care prin sonoforeza hidrateaza superficial pielea.

Mezoterapia virtuala este unica tehnologie care foloseste 2 curenti simultani( alternative si galvanic) in acest fel facand posibila introducerea ingredientelor active in profunzime. In functie de serurile folosite putem obtine hidratarea, depigmentarea, reconstructive si remodelare celulara.

  1. Ce tratamente ne recomandati pentru ingrijirea si infrumusetarea tenului?

Microdermabraziunea cu pulbere de diamant si tratamentul microneedling sunt cele 2 tehnologii pentru regenerarea tenului dupa 30 ani. Acestea se pot asocia cu sedinte de IPL pentru stimularea fibroblastelor si cresterea elasticitatii pielii, cu oxygenul hyperbaric pentru hranire celulara si lifting facial.

  1. Aceste metode pot fi aplicate si pe pielea bronzata sau exista contraindicatii?

In afara de IPL rejuvenare, oricare terapie faciala poate fi efectuata si in perioada de vara, dar cu anumite atentionari dupa: folosirea factorului de protective 50, neexpunere la soare si solar timp de 7 zile.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *