Cursuri - evenimente, Stiri

SCULPTOR | Body Like Art

Marti, 27 februarie in eleganta sala de bal de la Stejarii Country Club a avut loc lansarea unui nou si inovativ concept de frumusete: Sculptor.

Sculptor este un echipament estetic complex cu tehnologii avansate, unice in lume, pantentate si omologate pentru rezultatele sale rapide, atat in tratamente faciale cat si corporale.

Prima parte a evenimentului a fost dedicat profesionistilor in domeniu, avand onoarea sa avem alaturi de noi top managementul celor mai mari clinici, saloane de infrumusetare si centre de wellness din Romania si Republica Moldova.
Seminarul a fost sustinut de cunoscutul trainer Sorina Bratu iar Alina Almasan a oferit detaliile legate de tot ce inseamna conceptul SCULPTOR oferit de Rowe.
La eveniment a fost prezenta si o echipa din partea partenerilor nostri de la BT mic, ce au oferit cateva informatii despre posibilitati rapide si simple de a obtine finantari pentru investitii, intr-un mod mult mai relaxat decat tot ce stiati pana acum despre obtinerea de credite pentru afaceri.
La finalul primei parti am extras doi castigatori pentru premiile oferire de partnerii nostri: o camasa din matase oferita de talentatul designer Laura Hincu si o tableta Samsung Galaxy oferita de BT mic, parte a grupului Banca Transilvania.

Partea a doua a fost prezidata de carismatica vedeta Anca Sina Serea.
Ni s-au alaturat si reprezentanti din presa, bloggeri, influenceri si numeroase persoane publice
Am încheiat seara cu un moment special de gratie, arta si sensibilitate, semnat de soprana Irina Baiant, care a ilustrat intr-un mod atat de diafan ca intre tehnologie si arta nu e totusi o diferenta atat de mare.

Sculptor trateaza diverse inestetisme de la reintinerire, pete pigmentare, ten tern sau lipsit de luminozitate, riduri, piele flasca dar si celulita pana la stadiul 4, slabire localizata (garantat intre 2-8 cm in functie de surplusul corporal), tonifiere si liftare intensa, vergeturi.
Sculptor beneficiaza de omologari FDA si Cofepris.
Tratamentele oferite de Sculptor sunt concepute atat pentru femei cat si pentru barbati.
Sculptor este un echipament premium ce poate fi gasit in clinici si saloane exclusiviste.

ROWE este importator unic si distribuitor exclusiv in Romania si Republica Moldova al echipamentului Sculptor, conceput in Argentina dupa 3 ani de cercetari stiitifice, teste si omologari de producatorul de echipamente medicale si estetice Body Health.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *