Stiri

Produse noi Bronz Organic

Gamei de produse de Bronz Organic ii adaugam nou-lansatele produse pentru uz profesional dar si acasa. Acestea sunt completarea perfecta in gama de Bronz Organic: 

 • Booster Drops – ideal pentru Body Contouring.
  Doar 2 picaturi de Booster Drops in solutia de Bronz Organic, sunt suficiente pentru a creste intensitatea acesteia cu inca 2%. Mai exact in cei 70 ml de solutie de Bronz Organic cu 12% DHA – cantitate ideala pentru a bronza 1 persoana – adaugati 2 picaturi de Booster Drops si veti avea solutie cu intensitate 14% pentru Body Contouring
 • Shake 2 Fake – spray bronzant.
  Este de fapt un autobronzant ce se foloseste acasa, cu doar 8% intensitate DHA. Ideal pentru a prelungi viata Bronzului Organic realizat in salon.
 • Dare 2 Bare – crema ultrahidratanta pentru bronzare graduala.
  Este o crema ultra-hidratanta cu 2% DHA, ideala pentru o bronzare graduala pentru un aspect natural al bronzului. Pentru uz acasa, oferaun aspect natural bronzului.
 • Tan Removal Wipes – servetele pentru indepartarea bronzului
 • Cort gonflabil – care se poate spala direct in masina de spalat.
  Cortul este dotat cu pompa (atent mascata in cort) si ventilator care asigura flux continuu de aer pentru a-l mentine gonflat. Se umfla in doar 10-12 secunde, se dezumfla in doar 10 secunde. Spatios, elegant, cu zone semitransparente pentru luminozitate. Are propria geanta eleganta de depozitare si se poate spala la masina de spalat!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *