Stiri

Remodeleaza cu terapia-corset: Radiofrecventa

 

Cauti SOLUTIA eficienta pentru remodelare corporala? Avem exact ce cauti: radiofrecventa. Fara bisturiu, fara perioada de recuperare. Radiofrecventa inlocuieste cu succes clasica lipoaspiratie. Actiunea ei se concentreaza asupra grasimii localizate. Acea grasime “incapatanata”, greu de eliminat prin diete sau exercitii fizice. <br>
Tratamentele bazate pe radiofrecventa contureaza, tonifica, netezesc si “ridica” fara a leza tesuturile. <br>Realizeaza o termolipoliza selectiva care cauzeaza o contractie imediata a fibrei de colagen si stimuleaza formarea de noi fibre elastice.<br> Rezultatul? Adio celulita, piele flasca, grasimi in exces.

 

Cauti SOLUTIA eficienta pentru remodelare corporala? Avem exact ce cauti: radiofrecventa. Fara bisturiu, fara perioada de recuperare. Radiofrecventa inlocuieste cu succes clasica lipoaspiratie. Actiunea ei se concentreaza asupra grasimii localizate. Acea grasime “incapatanata”, greu de eliminat prin diete sau exercitii fizice.

Tratamentele bazate pe radiofrecventa contureaza, tonifica, netezesc si “ridica” fara a leza tesuturile. Realizeaza o termolipoliza selectiva care cauzeaza o contractie imediata a fibrei de colagen si stimuleaza formarea de noi fibre elastice.

Undele de radiofrecventa cred temperatura atat la suprafata dermului, dar si in interior, exact acolo unde se regasesc testurile de grasime care au nevoie de remodelare. Grasimea este topita in interior, dermul este tonifiat, ADIO grasimi localizate sau celulita.

Radiofrecventa stimuleaza reconstructia retelei de colagen – proteina principal responsabila de aspectul tonifiat si ferm al pielii. Colagenul endogen astfel stimulat migreaza spre exterior, prinzand tesutul adipos si musculatura ca intr-un corset.

Pe scurt: tonifica si subtiaza! Efectul de crestere a tonusului si reducere in circumferinte este vizibil imediat. Ba mai mult! Efectul continua cateva ore bune si dupa incheierea sedintei de tratament.

Radiofrecventa are si aplicatii faciale, oferind un excelent tonus ovalului facial. Are un efect liftant asupra tesuturilor de la nivel facial, eliminand riduri, pete de pigment dar si aspectul matuit, obosit, al tenului, revigorand si redand luminozitate.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *